Home » Aanmelden

Aanmelden

Let op: sommige gebruikers ervaren problemen met deopendagenkalender.nl onder Internet Explorer. Wij adviseren u graag gebruik te maken van Google Chrome.

De Open Dagen Kalender verschijnt maandelijks op zaterdag in alle dagbladen van Wegener Media en Media Groep Limburg en u kunt doorlopend uw open dagen online aankondigen op de speciale site www.deopendagenkalender.nl. In de regio's van Brabants Dagblad en Eindhovens Dagblad is het tevens mogelijk om uw regels door te plaatsen naar alle de titels van dé Weekkrant.

De Open Dagen Kalender is een belangrijke informatiebron voor aankomende studenten en hun ouders. Studenten en ouders kunnen op deze site gericht open dagen zoeken op maand, plaats en opleidingsniveau. De dagbladen en de site vormen samen een ideale combinatie, met een overzicht van open dagen, inloopsessies, workshops of andere momenten waarop de “schooldeur” openstaat voor potentiële cursisten en studenten. Geschikt voor alle soorten onderwijs, (bedrijfs)trainingen en cursussen.


Verschijningsdata online

Doorlopend


Mogelijkheden & tarieven

  • Print: maandelijks in alle titels Wegener Media en Media Groep Limburg. Klik hier voor de tarieven.
  • U heeft de mogelijkheid een extra profilering plaatsen, met aanvullende informatie over bijv. specialisaties, extra begeleiding, slagingspercentages etc.. Hiervoor wordt €50,00 per maand in rekening gebracht.

Neem contact op met uw accountmanager of bel 088-013 9 998 voor informatie over de advertentiemogelijkheden.


Contact

Wegener Media
T 088 - 013 99 98
E adverteren@wegenermedia.nl