Home » Aanmelden

Aanmelden


De Open Dagen Kalender verschijnt maandelijks op zaterdag in alle dagbladen van Wegener Media en Media Groep Limburg en u kunt doorlopend uw open dagen online aankondigen op de speciale site www.deopendagenkalender.nl. In de regio's van Brabants Dagblad en Eindhovens Dagblad is het tevens mogelijk om uw regels door te plaatsen naar alle de titels van dé Weekkrant.

De Open Dagen Kalender is een belangrijke informatiebron voor aankomende studenten en hun ouders. Studenten en ouders kunnen op deze site gericht open dagen zoeken op maand, plaats en opleidingsniveau. De dagbladen en de site vormen samen een ideale combinatie, met een overzicht van open dagen, inloopsessies, workshops of andere momenten waarop de “schooldeur” openstaat voor potentiële cursisten en studenten. Geschikt voor alle soorten onderwijs, (bedrijfs)trainingen en cursussen.


Verschijningsdata online

Doorlopend


Mogelijkheden & tarieven

  • Print: maandelijks in alle titels Wegener Media en Media Groep Limburg
  • Online: www.deopendagenkalender.nl. Online heeft u de mogelijkheid een extra profilering plaatsen, met aanvullende informatie over bijv. specialisaties, extra begeleiding, slagingspercentages etc.

Klik hier voor een uitgebreid overzicht van de advertentiemogelijkheden en bijbehorende tarieven.


Contact

Segmententeam Ezo (educatie, zorg, overheid)
Afdeling salessupport
T 088 - 013 28 26
E ezo@bded.nl